Onze tips:

Online bestellen

Bookmark and Share

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Kiest u zelf de koffie die in uw koffieautomaat gaat? Of bent u op zoek naar variatie en afwisseling? Verschillende websites bieden de mogelijkheid om koffie voor op het werk online te bestellen. Een koffie webshop dus. Een greep uit de aanbieders:

Koffietheeplaza - www.koffietheeplaza.nl

Koffietheeplaza.nl is één van de grootste webwinkels van Nederland machines, koffie en bijbehorende accessoires zoals koffiemolens en meer. Het assortiment bestaat uit vele topmerken uit binnen- en buitenland. Koffietheeplaza.nl levert aan bedrijven en horeca.

Koffievergelijk - www.koffievergelijk.nl

Koffievergelijk.nl is een onafhankelijke koffiespeciaalzaak met zeer scherpe prijzen van A-merken. Op Koffievergelijk.nl kunt u eenvoudig meerdere merken koffie met elkaar vergelijken op zaken als verpakking, smaakprofiel, ideaal geschikt voor, etc. Dankzij een adviestool kunt u makkelijk de koffie vinden die het beste bij u past.

KoffieVoordeel - www.koffievoordeel.nl

KoffieVoordeel biedt een breed assortiment koffiebonen, pods, capsules, pads, gemalen koffie en cafeïnevrije koffie. Proefpakketten zijn leverbaar in verschillende smaken van 1 merk, of in een vergelijkbare smaak van verschillende merken. Voorradige koffie is in gemiddeld 2-3, maar maximaal 6 werkdagen in huis. Levering ook op zaterdag.

Koffiepiraat www.koffiepiraat.nl

Koffiepiraat biedt ruime keuze in koffiebonen, gemalen koffie, pads, capsules en cafeïnevrije koffie. Bezorging binnen 1-2 dagen. Afhalen bij een Kiala-punt in de buurt is mogelijk.

Koffie Centrale www.koffiecentrale.nl

Koffie Centrale heeft een zeer ruime selectie koffiebonen, ESE Serving, pods, pads, capsules en gemalen koffie. Proefpakketten per merk verkrijgbaar. Bestellingen van maandag t/m vrijdag geplaatst vóór 16.45 uur worden, mits op voorraad, nog diezelfde dag verzonden.