Onze tips:

Koffieleveranciers

Bookmark and Share

Afhankelijk van de afspraken die u maakt met uw koffieautomaat leverancier, heeft u de mogelijkheid de koffieautomaat te vullen met uw favoriete koffiebonen. Diverse koffiesoorten, van single origin espressobonen tot koffiemelanges; u kunt er op verschillende plekken voor terecht. Een aantal leveranciers van koffiebonen op een rij:


Caffe Moak

Caffè Moak is een koffiemerk uit Sicilë met een exclusieve reeks van de beste koffiesoorten, ieder met een uitzonderlijk lekkere smaak.

wwww.caffemoak.com


Brasil Koffie

Brasil Koffie brandt diverse blends die op basis van jarenlange ervaring worden samengesteld. Bij iedere oogst wordt opnieuw gezocht naar de ideale smaakverhoudingen. Brasil Koffie levert Arabica en Robusta koffiebonen, maar ook snelfilter koffie t.b.v. zetapparatuur, Fresh Brew voor koffie automaten en diverse soorten vriesdroog koffie.

www.brasilkoffie.nl


Illy Caffè

Illy Caffè heeft bijna tachtig jaar ervaring en de passie van een ondernemersfamilie. De koffie van Illy is een melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen, afkomstig uit drie continenten. Illy wil van haar koffie een emotionele en culturele ervaring maken, gebaseerd op onderzoek naar wat mooi, lekker en goed is.

www.illy.com


Kaan Koffie

Op ambachtelijk wijze worden in de branderij van familie Kaan vele verschillende koffie melanges gebrand. In het assortiment van Kaan Koffie zitten snelfilter, espressomelanges en single origin koffies, zowel gemalen als in bonenvorm. De koffie wordt gemelangeerd door een eigen brander en de bonen zijn onder andere afkomstig uit Brazilië, Colombia, Guatemala, Costa Rica, Ethiopië, Kenia en Indonesië.

www.kaankoffie.nl


Lavazza

Het assortiment van Lavazza bestaat uit een breed scala aan koffiemelanges uit de hele wereld, die in haar Italiaanse branderijen worden verwerkt. Creativiteit en innovatie zijn deel van Lavazza’s motto geworden. Op technisch gebied, in de vorm van brandtechnieken en koffiemachines; en op sociaal en cultureel gebied, in het opstarten van sociale projecten voor koffieboeren en de ontwikkeling van trends en stijl.

www.lavazza.com


Redbeans

De Arabica koffiebonen van Redbeans zijn 100% handgeplukt en biologisch verbouwd. Ze heeft de eerste CO2 neutrale koffie van Nederland. Redbeans selecteert alleen rijpe rode koffiebessen voor hun koffiebonen. Met een eigen lijn volautomatische espresso koffieautomaten verzorgt het bedrijf ook op kantoor en in de horeca espresso en cappuccino van versgemalen bonen.

www.redbeans.nl


Single Estate Koffie

Single Estate Coffee selecteert de beste koffiesoorten uit alle windstreken, zoals Brazilië, Indonesië, Guatemala, El Salvador, Ethiopië en Rwanda. Single Estate Coffee onderhoudt intensieve samenwerking met haar koffieboeren. Zo bezoeken medewerkers zelf de plantage, is er een eigen branderij en maakt het bedrijf zich hard voor duurzame productie. Sommige koffies zijn exclusief en maar een aantal maanden beschikbaar. Andere koffies zijn altijd op voorraad en dus altijd verkrijgbaar.

www.singleestatecoffee.nl


Taztu

Taztu heeft in haar assortiment koffie uit Centraal Zuid Amerika, Afrika en Azië. Het bedrijf heeft daarbij als doel het opzetten van 100% natuurlijke en duurzame toeleveringskanalen en het ontwikkelen van superieure ‘gourmet' kwaliteitskoffie. Taztu biedt koffie voor op het werk, maar geen eigen koffieautomaten.

www.taztu.nl