Onze tips:

Grappig

Bookmark and Share

Wie is er aan de beurt?

En weer rijst de vraag: wie gaat er deze keer koffie halen? Vaak zijn altijd dezelfden de klos, maar afwisseling is belangrijk. Een beetje beweging is nooit weg, zeker wanneer men de hele dag in dezelfde houding aan een bureau zit.

Hè, gezellig!

Vaak is het ook een moment voor sociale contacten. Iedereen komt elkaar tegen bij de koffieautomaat. Een mooi moment om bij te kletsen, elkaar op de hoogte te houden of juist nieuwe collega’s te ontmoeten of beter te leren kennen.

Het lot bepaalt

Nooit meer discussies of een vragenrondje: maak op www.getcoffee.at een groep aan en laat de computer telkens weer een willekeurige naam trekken.

Ook handig: een dobbelsteen die bepaalt wie er aan de beurt is om koffie te halen. Gewoon gooien en een van de twee is dit keer de klos.

Persoonlijke mok

Natuurlijk is een plastic bekertje lekker makkelijk, maar met z’n allen zorgen we zo voor een enorme berg afval. Een meer milieuvriendelijke oplossing is om iedereen een eigen mok te laten gebruiken. Staat er meteen niemand meer te friemelen met heet plastic en raakt met milieu minder belast. En wie zegt dat een mok saai moet zijn?

Pimp die koffiemok

Laat een leuke foto op de favoriete mok van die ene collega zetten. Of een gekke foto natuurlijk. Een persoonlijke tekst, een motto of gewoon een naam in grote letters. Allemaal leuk!